Thursday, 17 January 2013

Aku..


Tadi aku stalk beberapa profile kat fb. Act im not stalker tapi disebabkan boring, aku jadi stalker kejap. Hahaha. Anyway, aku tengok giler gempak satu mamat nie introduce dia punya diri. Gaya macam gengster siap letak work kat profile dia, Bunuh semua budak hot at Pavilion Kuala Lumpur. Bulat2 kot aku copy. Hahaha XD Tapi ayat dia yang kat bawah nie macam kantoikan dia. Lagipun kita kan MALAYSIAN. Kenapa nak poyo2 jadi orang lain. Haduhh. Kalau ada yang tak tau speaking sekalipun bila baca dah boleh detect salah dia kat mana coz bunyi lari gilo.



Oleh yang demikian :P
Fikir 2 kali kalau nak buat sesuatu..
Cawww..


4 comments:

fifie said...

Haha so he likes American Pie because it makes him cry a lot, and he loves to eat western food because it's spicy. LOL. Hahhahaa

eimah siti said...

err...cry a lot....but wait, his father is a businessman...nak cakap anak orang kaya ler tuu...hahha...like seriously, jangan la pakai english kalau da tau bahasa tuu lintang pukang...kan da kena bahan...heheh

mira_nas said...

Hahaha..whatever~

Liza Licha said...

weird gila..