Thursday, 31 January 2013

Bosan..


Assalamualaikum..

Lama aku tak update something dalam blog nie. Kalau dulu2 dekat 3 post aku update dalam sehari. Hahaha. Bukan sebab dah taknak update ke apa tapi sekarang nie boleh dikatakan yang aku dah start busy dengan assignment. Normally waktu tido aku sekarang nie dalam pukul 3.00 or 4.00 then class aku pukul 8.00 pagi. Gempak tak? Hahaha. Nak kata ngantok tu takde la sangat sebab aku dah biasa kot dengan situation yang macam gini. 

Kalau dulu2  bila time dapat je assignment, aku terus siapkan hari tu jugak & takde fikir nak tangguh2. Tapi sekarang nie aku rasa macam dah boring dengan course yang aku amek even baru part two. Haihh. Its oklah cuba paksakan diri aku nak tamatkan zaman diploma nie.


1 comment:

Fifi Zaffida said...

Paksa jgk!! hahhaa sama la kita, btw tak elok selalu tido lewt... ;)

http://fifizaffida.blogspot.com/