Tuesday, 24 January 2012

BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana ..

24 Jan 2012



Assalamualaikum ..
okey ..
straight to the point jelah eh ..
blog aku lgi best dari blog BEN ASHAARI coz :

  • Ada lagu gempak >> werk, puji blog sendiri, tak malu siot mamat nie, ahaha !!
  • N then, blog nie ber-backgroundkan angkasa lepas >> maybe nampak luas n rasa tenang je kot, blog BEN ASHAARI plak guna warna merah as background . so, nmpak garang mcm TUAN dia, but dlm hati ada taman, ahaha !!
  • Aku guna colour lembut >> purple as main colour dlm blog nie, nmpak jiwang skit kot, hee !!
  • About entry >> if aku menaip, aku tak jaga ayat sgt, men blasah je . so, nmpak sempoi gitu, ahaha !!

hmm ..
rasanya tu je kot ..
tak brani nk comment lebih2 coz nt dpt kaki, haha ..
pape pon , blog BEN ASHAARI memang terbaik gitu ..
lgi pon, BELIAU nie seorang yg active berblogging ..
bukan mcm aku, aku nie mmg pemalas skit nk menaip, hehe ..

okey ..
that's all ..
Assalamualaikum ..
caww ..


1 comment:

:: Cik Nur :: said...

singgah sini..join segmen yg sama..

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/01/segmen-berani-mati-blog-aku-lagi-best.html