Sunday, 1 January 2012

Bye ...

 1 Jan 2012




hmm ..
berat pulak rasanya aku nak tinggalkan blog aku nie ..
tapi nak buat cmne , da terpaksa kan ..
kalau aku sedih ke apa ..
blog nie lah kawan aku n tempat aku lepak ..
coz takde sape pernah kesah ngan aku ..

okey ..
aku story secara ringkas jelah eh ..
esok , kakak aku nak balik kampus dia balik ..
of coz lah lappy nie dia bawak skali rite..
so , lepas nie aku tak tau lah bila aku boleh online balik ..

hmm , aku suka lah dgn quote nie ..

biarlah kita kehilangan sepuluh kawan kita yg mengabaikan kita ..
asalkan kita tidak kehilangan seorang kawan kita yg setia dgn kita ..

okey ..
bagi aku lah kan ..
tahun 2011 lah paling banyak kenangan pahit aku ..
banyak azam aku yg tak tercapai ..
yg paling aku sedih sangat ..
bila aku dapat tau yg org yg aku suka ..
jadi hak milik org lain ..
time aku dapat tau tuh ..
memang sedih sesangat ..
rasa macam tak percaya pulak ..
hmm , it's ok lah ..
lgi pon dia happy ..
so , biarkan jelah ..
aku happy bila tengok org yg aku suka happy ..
okey , forget it !
benda da lepas kan , biarlah lepas ..
now, 2012 !
hopefully sangat , azam yg aku buat akan tercapai ..

okey ..
to all my readers ..
ada masa nt kita jumpa lgi k ..
will miss u all guys ..

okey ..
bye ..
Assalamualaikum ..
caww ..


1 comment:

Eza Boom Boom :) said...

Tak pe kehilangan orang yang awak sayang, mungkin dia bukan yang terbaik untuk awak. Bunga bukan sekuntum. Perbaiki diri, insyaAllah awak akan dapat kawan yang baik-baik jugak :P