Thursday, 25 October 2012

Kekadang...



bila aku teringat kat dia..
mesti aku cari balek fon lama aku..
coz kat dalam tu je yang ada kenangan aku ngn dia..
*dlm fon skg nie takde*
then bila dah jumpa tuh..
aku baca balek masej2 aku dgn dia..
time tu paham2 jelah apa jadi..
ofcoz la...... *nangis beb*
haha :P

tapi kan..
kekadang aku rasa happy bila hidup single2 nie..
taktau la asal..
ada masa aku rasa sunyi plak.. *poyo*
yelah, kalau dulu2 jari aku nie tak benti2 duk taip mesej..
nfon tak penah lekang dari tangan woa..

now, nfon aku terbiar camtu je..
jarang2 guna n kalau guna pun just nak dengar lagu.. hukhuk..
its okey la.. jodoh tu kan rahsia Allah..
redha jelah..
maybe DIA da rancang yang lebih baik utk kita..

kenyataan !!

"aku rasa kehidupan aku skg nie lagi baik dari sebelumnya..
 maybe ada hikmah disebalik semua yang dah berlaku, Alhamdulillah"

now..
apa yang menguatkan aku..
kata2 semangat dari orang sekeliling aku..
terutama.. family, kawan2, awek baru & lecturer aku..
tq...

Peace *sesat tetibe*

ehh2.. sat..
sape esok puasa?
nanti gerak aku ea bangun sahur.. hikhik :P
macehh..
cawww..




3 comments:

Cik Siti said...

tak sempat nak puase laa..:P

Zariha ZanriQha said...

jangan sedih sangat ! hihi.. amboi ! blog dye,, kalah blog kitew... btw,, first time here and i happy ! :)

The KED :) said...

Hidup single :))