Monday, 29 October 2012

Kenangan Di Sebalik APOLLO.. Hehek..




aku pun tak ingat lah time tu aku darjah berapa..
yang pasti time tu aku skolah rendah..
tak payah kut aku nak mention skolah mana..
maluwww.. hihik *gedikss*
yang penting skolah tu pemes kat Malaysia -.-"

kalau tak silap aku waktu tu subject KH.. *Kemahiran Hidup*
sebelum tu cikgu aku dah suruh bawak bahan untuk dijadikan "experiment"..
tapi aku nie jenis yang pelupa..
so, time class dia aku takde lah bawak..
sumpah memang aku tak ingat langsung time tu..
menggelabah giler kut time tu..
dah la waktu tu dah nak balek..
mana lah tau kot2 aku sorang je yang balek lambat..
aduii..

tapi nasib baik lah member2 aku pun tak bawak jugak..
hahakk.. *2x5 bengong mcm aku*
bila time dia suh keluarkan bahan tu..
kiteorang pun buat2 cari bahan dalam beg..
padahal takde mende..

pastu aku plan dgn kawan2 aku nak buat projek..
hewhew.. *gelak setan gondol*
time cikgu aku tengah explain kat depan..
aku curi2 keluar ikut pintu belakang..
pastu lari gi kantin beli benda alah kat atas tuu..

okeylah..
biar aku explain skit..

act cikgu aku suruh bawak makanan yang dalam bungkusan..
kiranya dalam pembalut la..
yang ada label2 bagai..
dia nak kiteorang tiru sebijik2 macam bahan kita..
kalau kat bahan kita tu ada lalat tengah hinggap..
pun kene lukis jugak.. hahak.. *joke*

dah paham kan??
okey..
continue......

lepas dah beli kat kantin tu..
kantin dgn class aku tak jauh sebab time tu class aku kat bawah.. ngeee
aku pun lari ahh gi class aku balek..
time tu macam2 aku pikir..
takot terkantoi..
bila dah sampai class..
aku merangkak ikut pintu belakang.. hehek..
pastu buat muka toya..

aduii..
aku sebenarnya budak baik.. *ececehh*
tapi dah terpaksa..
nak buat gi mana dong..

tapi kann..
last2 aku balek lambat jugak..
mana taknya..
orang lain dah nak siap..
aku baru nak buat..
hahakk.. *balasan*


sekian..
ciawww..



1 comment:

Cik Siti said...

hahha..macam2 da...lama x makn apollo nih...

5 Cara Jaga Kesihatan Dengan Lifebuoy