Sunday, 28 October 2012

Kolej Paling Gempak :*



sempoi tak tajuk kat atas tu.. hahak..
no idea nak letak tajuk apa -___-"

okey..
Assalamualaikum pembuka bicara..
cewahh.. hehek..

tengah hari tadi aku pegi hantar kakak aku balek kolej dia kat nogori sembilan..
kolej apa tah..
malas nak mention.. hahak..
jauh jugak la..
tertidoq-tidoq aku dalam kete tadi..

act aku nak story benda nie petang tadi..
tetiba kawan lama aku time sekolah menengah dulu ajak main futsal..
so, draf jelah..
tak sempat nak publish.. hehek..


kat bawah nie sekali imbas pemandangan dari belakang hostel aka rumah akak aku..
yang semak2 semua aku dah crop.. haha.. *joke*


akak aku punya hostel blaa3 dekat dgn laut..
sebelah kiri tu balconi dia *tah betoi ke dak aku eja*
hari2 dengar bunyi ombak..
aduii.. tak best langsung *jeles*


boleh tengok air laut tu dari jauh je..
tak boleh turun kat bawah sebab selut..
kalau nak turun jugak boleh..
boleh godai :P


akak aku kata kalau air pasang..
air dia akan naik sampai  half tembok tu..
serem..



O'ouuu..
nampak tak belah kanan tu apa?
saje taknak crop.. hehew..
*belah kiri tu Jack Separoww punya kapal*
ehek..



dah tengok dah??
tak best kan kolej dia??
okey.. give me 5 skit.. hahak..

*wehh mok.. kalau kau baca nie jangan marah.. gurauan semata2*
HAHAHA
cawww..



4 comments:

CekbOlat-bOlat said...

Kolej Uniti . kolej gua doo .

mase start dtg sni gua rase tertipu . tpi bljar kt sni boleh than :))

jgn buat andaian pada luaran .

*ttiba gua emosional . haha*

Daus said...

Alamakkk !! err err..
hahaha..

Nurul Iman said...

best la kolej dekat dgn pantai. sejuk! ^_^

Daus said...

kalau tengah hari, panas *bahang*
kalau malam baru sejuk.. hehek..