Wednesday, 28 December 2011

Peraduan Blog Tercantik





Assalamualaikum ..
hai ..

hehe *gelak gatal

okey, now mood aku da okey sikit *kot
so, aku ingat nak join lah ada satu contest nie , hikhik ..
bukan ingat2 lgi dah, memang dah join dah pon, muahaha ..
nampak tak banner yg kt atas tuh , tu lah contest nya !
aku rasa lah kan, contest nie confirm gempak punya ..
yelah, tengok tajuk pon da tau kan ..
mesti ramai blogger2 hebat kat luar tu yg join ..
rasa macam peluang aku nak menang contest nie macam takde je ..
tapi takpe lah, menang or kalah tuh adatlah kan ..
yg penting join ..
so, aku join je lah , hikhik ..

nak tau dengan lebih lanjut ..
sila [ click sini ] ,


okey ..

Dayan Na
Miera Nazuha

Awak Ditag !  hikhik.
jangan tak join pulak eh ..
rules dia mesti kene tag org ..
sorry kalau tak suka ..

okey ..
that's all ..
Assalamualaikum ..
caww ..




1 comment:

Aku Mad said...

salam kenal dan follow :)