Monday, 12 December 2011

Ya Allah ...

Assalamualaikum ..

hey hey ..
what's up ..

hari nie aku ada citer gempak yang nak dikongsikan ..
kalau sesapa yg baca entry nie sampai habis mesti panas punye ..
ada ke patut seorang hamba Allah nie kutuk pasal Malaysia n agama Islam ..
macam2 ayat gampang yang dia guna bai ..
aku baca pon panas gak ..

kalau sesapa nak tau contoh ayat yang dia guna ..
cuba korang usya kat bawah nie ..



 Tengku Sophia 


The Puki Moment: aku Tidor, ada suara ADZAM puki, Lancau, Anjing. BISING BISING tau kau BISING??!!!





 Tengku Sophia 


Muhammad SAWF terlahir MISKIN, sebabtu dia REBUT harta JANDA TUA Siti Kdadijah dajjal




dah tengok ! dah tengok !
apa korang rasa ..
mesti panas kan ..
nie baru sikit je ..
ada banyak lagi ..
aku malas nak citer panjang2 ..
kalau ada sesapa yang nak tau lagi banyak ayat mencarot dia tuh ..
korang boleh click link twitter dia nie ..


---> Tengku Sophia ..



okey ..
dah click dah !
amacam, panas kan ..
haish, taktau lah apa nak jadi ..
aku rasa dia nak tunggu Allah bagi mega Tsunami baru nak berhenti kutuk Malaysia kot ..
dah lah kutuk Malaysia bagai, pastuh kutuk Islam pulak tuh ..
tak takut betul lah !
aku tau benda nie pon dari FB kakak aku ..
terkejut gak aku bila tengok ..

okey ..
tu je yang aku nak bagitau ..
kalau sesapa yang dah tau tuh tak pelah ..
nie aku nak bagitau kat sesapa yang belum tau je lagi ..

Note : tujuan aku buat entry nie bukannya nak naikkan kemarahan sesapa n aku bukannya buat citer yang bukan2, tapi semua nie kenyataan ! kalau rasa tak percaya tuh, korang boleh tengok lagi sekali ..

sekian ..
Assalamualaikum ..



1 comment:

mayazara said...

pehh !orang beb !!!panas kowt nan mangkuk tu ..ANAK HARUN PUNYE MANUSIA !!!gerammm , nak marah kowt nan dia ... soryy emo lebih :)