Saturday, 22 December 2012

Kesabaran..




Assalamualaikum..

Sejak kebelakangan nie aku agak busy sikit dengan assignment. Lagipun tarikh submission dia giler cepat. Kelam kabut aku nak siapkan. Hehew. Thats why aku dah lama tak update blog nie. Just jeling2 je :P

Okeylah, now aku nak story pasal benda yang dah berlaku malam/pagi tadi. 22 December 2012. Jyeahh, aku akan ingat sampai bila2. Berdebar kot nak tau sama ada dia terima or tak. Sebenarnya aku dah lama pendam perasaan kat dia. Tak sangka kot dia pun macam tu. Haiyoo, kalau awak cakap awal2 kan senang. Setahun kot relation kita just kawan je. Hahaha.

Awak, terima kasih sebab jujur dengan saya. Saya harap awak boleh terima saya seadanya. Saya harap awak boleh terima bimbingan dari saya. Saya tak minta lebih, saya mintak awak setia dengan saya. Saya nak jaga awak. Saya tak nak apa2 berlaku kat awak. Saya tak nak perkara sebelum nie berulang. Tak sanggup rasa. 

Awak..
Love You.....


3 comments:

Nurfara Hani said...

WOW... tahniah:)

Nurul Farahizzati said...

hahaha.. dua2 sama je memendam rasa... semoga berbahagia ;)

Pwincess sarah said...

tahniah... hope u all berbahagia ok..

:)