Wednesday, 5 December 2012

Segment by NZ: I Tanya U Jawab..


Click Banner Untuk Join

Tujuan aku join segmen nie tak lain tak bukan nak promote diri.. Hahaha.. No la just hilangkan boring sambil support tuan empunya segmen..


Questions:


  • Your nickname: Lot but normally Daus.. Setakat nie paling pelik "ouh".. hihik
  • Do you wish you had another name? If yes, what is it? Rayz :P
  • Your girl best friend: Gendut (bukan nama sebenar)..
  • Your guy best friend: Amar..
  • Your favourite food: Nasi Patayya / Nasi Pattaya ATAU seangkatannya..
  • Your favourite drink: Milo ais or Laici..
  • The one thing you always bring everywhere you go: Handphone..
  • Your current favourite song: Cerita Dia by Drama Band (untuk tahun nie).. Tahun depan tak tau lagi.. Taste aku berubah mengikut tahun :D
  • Your favourite singer: Taylor Swift & Drama Band..
  • Your birthday: 24 July 1994..
  • The last person you texted or texted you: Hahaha.. Bahaya giler soalan dia :P
  • What does the text say? Hai then bla bla bla..
  • Someone you wish to see right now: Gadis Berniqab or bertudung labuh.. Kalau tak dapat its okey.. Terima seadanya..
  • Someone you want to apologize to:  Ramai.. Terutamanya DIA..
  • Someone you miss: Merupakan seorang yang aku suka tapi dia tak penah tau.. Hahaha :3
  • What time did you wake up this morning? Hari nie agak lewat dalam pukul 6.50 maybe.. Bateri fon aku kong so tak boleh nak set alarm.. Hehew
  • How great your life is in 2012 so far? Macam rojak buah.. Ada masam & manis..
  • Do you have a pet? If yes what is it and what is the weirdest thing it has ever done? Kat u mana boleh bela pet.. Kalau aku gila maybe yup...
  • Where would you have your honeymoon? Pergunungan or kawasan yang berbukit.. Hehek
  • Do you regret anything from your past? Menyesal coz terlalu mudah memberi..
  • If you could have one superpower, what would it be? Tak terfikir lagi..
  • What is your status? (Single/Taken/Married/Divorced?What?): Single kot.. Hikhik
  • Are you in love? If yes, have you told the person how you feel? Yes but nanti dulu..
  • The thing you hate the most: Tanya soalan yang sama berulang kali.. Panas wehh..
  • The type of people you hate the most: Mungkir janji, tak setia & poyo..
  • The last gift a person gave you: Barang ke? Takde..
  • What is your favourite color? Purple, white & black..
  • Would you take your ex back? Hehew.. Maybe tak kot.. Tak nak fikir pasal nie :P
  • Something you can't live without: Don't know..
  • Do you like this segment? Yeah.. Act nie kali ke 2 aku join segmen gini.. Yang first tu aku tak publish lagi & tersepok as a draft.. Hahaha
Sekian..


3 comments:

hananhadila said...

hahaha , setengah soalan tidak dijawab dengan jujo :P

CekbOlat-bOlat said...

yeke 6.50 ? ke 10.50 ? haha

Nadrah Zulkifly said...

Hi awak.
Thanks sebab join segmen ni.
Nantikan keputusan 5 orang pemenang tau.
Kalau rasa nak hadiah lagi, jom join GA ni:

http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2012/11/special-year-end-ga-fy-nad.html

Good luck :D