Tuesday, 4 December 2012

Super Duper Giveaway 2012


Click Banner Untuk Join

Assalamualaikum & Salam Ukhwah..

Hari nie aku join satu GA dari Cikgu Luar Biasa..
First time aku enter blog dia & secara tak sengaja..
Sesapa yang nak join boleh click banner kat atas tu..
Before that sila lengkapkan syarat dalam banner tu..
Kalau tak clear boleh click banner tu & automatik akan ke blog Owner GA..

Lengkapkan ayat :

"Saya akan tersenyum bila...
  saya berjaya buat orang yang saya suka tersenyum ketika berada dalam kesedihan :')


Hopefully tak mengecewakan even peluang nak menang bagi aku macam takde coz ramai yang dah join. Anyway, rezeki kita hanya Allah yang tau :P


2 comments:

Mohd Haniff a.k.a. Cikgu Aniq said...

bro, lu punya komen sama seperti yang terjadi dekat aku sekarang :).. nice,,

Ina Ania said...

singgah dari segmen yang sama :)

http://nikainaa.blogspot.com/2012/12/super-duper-giveaway-2012.html