Saturday, 3 November 2012

Crush..



14 July 2012 (10 hari sebelum birthday aku)


lebih kurang 4 bulan dah aku single.. *kot*
haihhh..

rindu nak taip mesej panjang2..
rindu nak guna Skype lama2.. *dah lupa dah password aku*
huhuk..
sebelum nie ada jugak yang tertanya-tanya status aku..
now aku nak bagitau..

saya single lah yunk..
why? nak ngurat? kekekeh..
perbaiki diri dulu keyhh.. *me too*
nanti Allah hantar someone untuk awak..

aku sebenarnya malas nak mencari..
aku couple sebelum nie pun dia yang mulakan dulu..
entahlah..

rasa serik tu kekadang ada jugak..
mana taknya..
1st time aku couple & 1st time jugak kene curang..
errr.. tak sedih kan?? :P

takpelah..
aku percaya ada hikmahnya..
buat masa sekarang nie aku taknak + malas nak mencari..
biar dia datang sendiri..
sebenarnya aku takot nak ber"couple2" nie..
ber"couple" kan takde dalam Islam..
lagipun aku takot nanti aku lupa DIA..
WOAHHH.. tak sanggup weyhh !!

aku lagi rela camnie..
tapi kan....
bila aku sedih ke sunyi ke..
aku suka singgah kat blog2 yang macam nie.....


 Berkisarkan kisah hidup..
 Berunsurkan Islamic..


lebih kurang gitulah..
menaikkan semangat aku untuk terus hidup.. *cewahh*

*senang citer blog yang macam kat bloglist aku tuh.. kekekeh*

no idea..
layan....
YiHaaaaaaaaaaaaaa.....

                                                                                                kuat
 Kepergianmu, tanpa alasan.. yang pasti kau buat hatiku kini  lemah tak berdaya ♪♫





6 comments:

Nurul Iman said...

kdg2 apa yg kita dpt bkn bermakna menjadi milik kita selamanya. Allah tahu apa yg terbaik utk hambaNya. bertawakal & sentiasa muhasabah diri. baiki apa yg kurang. itu yg penting. =D

laskar pelangi said...

cecece statement.mana yang mencari kekasih baru.boleh usha u la.sebab dah 4months still single. hihi =D


tia sayangdia said...

saya doakan kamu terus kuat yeee .. tahan diri dari couple semua tu .. kita ingat Allah , Allah ingat kita .. kita tak ingat Allah , Allah tak rugi .. kita yang rugi sebab nak Allah ingat kita tp kita sendiri lupa Allah .. teruskan perbaiki diri .. mudah2an dikurniakan pasangan yg solehah :)

Memori Semalam said...

lebih kurang seja sama situasi aku :')

Nor Nadia Syakila Jamal said...

Alhamdulillah :)
mungkin hikmah tu berpisah.. Allah nak bagi peluang kat Daus bercinta dengan Dia dulu, jamin. tidak kecewa..

semoga Allah berikan cinta yang sejati, keranaNya dan moga kekal hingga ke syurga..

Myera Nyera said...

saya dah 3 tahun single. :)