Thursday, 29 November 2012

Segmen Bloglist Disember Ice Princess


Click Banner Untuk Join

PERINGATAN !!

nie bukan ayat aku..
tapi hasil copy paste dari entry sebenar..
malam2 gini takde idea nak merapu bagai.. hihik


Kelebihan :

1- akan diblogwalking setiap kali aku online..
2- dipromote bukan sahaja di fanpage facebook, malah juga di google plus..
3- semua peserta yang terlibat akan direview walaupun tidak berjaya menjadi ahli bloglist aku :)

Syarat :

buat satu entry dan letak banner kat atas ke dalam entry tersebut..
kemudian, linkkan ke entry ini.
sesudah itu, copy link entry dan paste kat bahagian komen SAHAJA!..

aku tak kisah pun korang nak follow ke tak nak, nak like fanpage ke tak nak..

Hadiah :

5 peserta terpantas akan mendapat top up sebanyak RM10 setiap orang (DIGI | MAXIS | CELCOM)


clear & simple rite ??
so, what are u waiting for ??
let's join babe..


3 comments:

Nurul Farahizzati said...

terima kasih kerana sudi join.. http://zafarah.blogspot.com/2012/11/pemenang-segmen-bloglist-disember-ice.html

FuZa said...

Fuza singgah sini
Dari segment yang sama
Fuza follow sini no 829
Jo0m follow

nasriz fardisza said...

dtg dr segmen yg sm...dh follow cni...

jom singgah blog sy...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-disember-ice-princess.html