Wednesday, 14 November 2012

Dalam Hati..



harap maaf kalau terdapat ayat yang mengguris sesetengah pihak



bila aku tengok orang lain..
hati aku mesti berkata..


takpelah..
biarkan mereka..
biarkan mereka ralik mengejar cinta duniawi..

aku disini biarlah dengan pendirian aku..
utamakan cinta Ilahi terlebih dahulu..
sebab aku percaya suatu hari nanti..
akan bertemu juga jodoh yang telah dijanjikan..

Allah tu kan Maha Adil..
malah Maha Mengetahui sesuatu perkara tu tanpa kita sedar..
percayalah..
dia pasti menggantikan sesuatu yang lebih baik buat kita..
berusahalah dengan cara berdoa..
jadikan sesuatu kesilapan yang kita lakukan sebelum nie sebagai pengalaman..

terasa menyesal sangat sebab aku pernah sayangkan dia sepenuh hati aku..
terlalu mudah sangat aku terima dia..
now, dia tinggalkan aku macam tu je..
its okey..

even aku still sayangkan kau lagi..
tapi aku takkan terima kau lagi.. nevahhhhhh !!
jangan pernah menyesal..
sekarang nie aku tengah cuba buang kau jauh2 dari hidup aku..
70.5%.. ngehehe

*gelak slow je takot feeling lari*

okey..
stop..

sebelum aku lupa..
Salam Maal Hijrah buat readers yang beragama Islam..
semoga azam yang kita bina boleh dicapai..
semoga ikatan persaudaraan kita akan terus dieratkan..
dan perkara baik yang kita lakukan sebelum nie mampu diistiqamahkan..
Amin..
Assalamualaikum..


2 comments:

Pwincess sarah said...

amin..insyaallah..

salam maal hijrah.. :)

Nurul Iman said...

salam maal hijrah jugak. :)