Saturday, 3 November 2012

Semalam..




semalam aku gi main futsal dgn kawan2 aku..
tengah syok2 main tu tetibe aku terjatuh..
aku ingat takde pape..
pastu lama2 aku rasa tangan aku nie makin sakit..
aku syak terseliuh..
tapi tak tau lah sama ada terseliuh ke patah..
dah lah tangan belah kanan plak tuhh..

haihhh..
rasa kekok plak bila buat semua benda guna tangan kiri..
macam pelik pun ada..
yelah..
tak penah2 dekat rumah nie aku makan guna sudu..
then tetibe plak aku kene guna..
hehew..
menyesal beb..
menyesal main semalam..
arggghhh..

harap2 cepat sembuh tangan aku nie..
kalau tak terpaksalah aku meng''kidal''.. hehew





2 comments:

Sarah Mohd Saleh said...

atotoototokesian,better g check eaa,mane tau kot patah dalam ke,we never know. ;)

CekbOlat-bOlat said...

patah paaaaaaaa . aiyakk