Thursday, 22 November 2012

No Need..


kucing yang aku bela selalu hilang..
pelik giler..
kucing aku yang kat bawah nie aku bela dia dalam tahun nie..
tak lama pastu hilang jugak.. huhuk
tak tau lah kat mana beliau sekarang nie..


                            




aku snap gambar kucing nie bukan suka2 sebenarnya..
act aku nak send kat dia..
tak perlu kot aku mention sape dia..
time tuh dia nak tengok macam mana rupa kucing aku nie..
thats why aku snap..

kucing nie hyper active sikit..
terpaksa aku pegang dia..
macam orang gila je time tuh.. hehew

rindu nak bela kucing macam dulu2..
tapi situasi tak mengizinkan..

aku jumpa gambar nie dalam fon lama aku, semalam..
kalau tak silap gambar nie aku snap dalam bulan 4..
dah lama lah jugak..
time tuh aku nak delete semua tentang dia dalam fon aku..
now, rasa tenang sikit berbanding sebelum nie..
coz aku memang tekad tak nak fikir pasal dia dah..



8 comments:

myfirdz said...

fmily sy n fmily suami juga pminat kucing... kucing yg sy snap gmbr, tak lama lepas tu, mesti kucing tu hilang atau mati.. so.. mmg lpas tu x amik lagi gmbr2 kucing2 tu semua... hehe.. tak tau la knp.. fmily sy suka bela kucing hitam.. tapi kucing kt atas tu comei gak.. kelabu.. :)

CekbOlat-bOlat said...

nk dlete gmbar kucing hnya krana 'Dia' ?wewwww =.=

Pwincess sarah said...

Alahai comelnya kucing tu.. :D

fifie said...

Alahiii kenapa hilang ? setakat nie fie baru hilang seekor kucing diculik jiran, tapi fie nak ambil balik dia kata kucing tu dia beli. Malas nak gaduh, dah la yang dia curi tu baka British short hair. Damnnnnn

Tuan Besar said...

Ada mitos kata jangan ambik gambar kucing Hahahaha ok tak tahu kenapa percaya benda ni :p

hazdnul shafina said...

assalam..comell ^__^

sabry oppa said...

ingt kucing u..
bru nk culik!

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)