Friday, 9 November 2012

Result Part 1..




Alhamdulillah..
even result aku tak gempak macam student lain..
tapi Alhamdulillah..
terubat sikit demam aku nie bila tengok..
ehek..

harap2 family aku tak kecewa dengan result aku nie..
walaupun tak membanggakan..

macam mimpi pun ada jugak tengok result aku nie..
coz aku ingat BEL aku kene repeat..
kahkahkah..

*aku benci BEL*

CTU aku dapat..........
ahaihhh..
dah buat yang terbaik dah..
still dapat markah tak ubah macam test..
huhu..


click kalau nak tengok..
saje aku comelkan..
kih3..



6 comments:

Leeza said...

Hehe, Lezza pun student UiTM. Daus baru part 1, diploma. Perjalanan jauh lagi.... good luck tapi Lezza ada advise as senior la ek..

Result part 1-3 blh dikatakan antara yg terpenting sebab sem atas2 lagi susah. So, kena pulun habis-habisan k. Tapi kalau dah rezeki...kt mana2 pn blh cari kerja. Ye idak =)

Daus said...

hehehe..
orait..
akan cuba yang terbaik..
Syukran Jazilan..

faY said...

wahh terrer nya textile history..

gempak lah!

tahniah2

Pwincess sarah said...

ok la tu..
tahniah ea daus.. :)

aniez aziz said...

congrates :)

cweet pinky said...

hehehe~ kalaw fmly CP , dowg tak brpe amek taw cgt , as long as tak fail ..