Wednesday, 21 November 2012

Maybe..



just berkongsi pendapat


bagi aku..
sebenarnya followers dalam sesuatu blog tuh tak boleh membuktikan apa-apa..
even followers dia banyak..
tak tentu dia dah lama dalam dunia blogging & penulisan dia baik..

kekadang tu bila kita tengok followers sesuatu blog tuh sikit..
terus kita fikir yang maybe beliau blogger baru.. 
okeylah..
cuba scroll then try tengok blog archive beliau..
terkejut ??

hahaha..
act aku penah kena tau..
aku masuk dalam satu blog nie..
then tengok followers dia sikit..
terbayang yang dia nie maybe new blogger..
pastu aku baca lah entry dia sekejap..
start dari situ aku dah mula rasa pelik dengan dia punya entry & followers..
ada hubung kait kat situ..
rasa macam tak percaya pulak..
takkan lah new blogger kot sebab ayat-ayat yang dia pakai boleh tahan..

so, aku terus scroll then try tengok dia punya blog archive..
niat aku nak tau dia start blogging bila..
bila dah tengok tuh rasa macam tak percaya pulak..
aiyakk..
aku time tuh sekolah rendah lagi wehh..
baca pun bersepah lagi..
tapi dia dah active blogging apa semua..
hehew..

Pengajaran..

Don't Judge A Blog & Blogger By It's Followers..

kui3..
cawww..



2 comments:

Atyra Pink said...

betul2... :) singgah sini sambil follow..

CekbOlat-bOlat said...

follower tu tak penting , yg penting readers :)

tapi dua2 penting _ _'