Saturday, 24 November 2012

Giveaway 12-12-12


Click Banner Untuk Join

Assalamualaikum..

hari nie aku join dua GA serentak..
sebenarnya GA sebelum nie aku dah update semalam..
tapi aku baru tag & publish hari nie.. hahaha

rasa excited pun ada join GA yang nie..
tapi malas nak tunjuk :P
act aku dah lama tak join mana-mana GA or segmen dari blogger lelaki..
lagipun susah nak jumpa rite..
maybe ada tapi aku je yang malas nak cari.. hehew

so, tak nak lepaskan peluang yang confirm susah nak jumpa nie..
thats why aku join.. hehek
hopefully tak mengecewakan..
sesiapa yang ada kelapangan tu & nak join..
click banner kat atas tuh ganas-ganas..

sorry coz aku tak tag sesiapa..
sebab aku tau ada sesetengah blogger yang tak suka blog dia ditag-tag nie..
lagipun rules dia terpulang nak tag ke tak nak..
jadi aku ambil langkah selamat :)

Due Date GA: 12-12-12 ( 12:12 PM )

cun kan date dia??
agak lama lagi due date dia rite..
anyway, jangan tunggu saat-saat akhir baru nak join..
nanti takut tetibe ada perubahan, menyesal tak sudah..

ada gaya owner GA tak? hahak..

Pendapat :

Bagi aku, dia punya blog kemas.. Pastu blog dia takde la berat sangat, normal.. Penggunaan warna pulak boleh tahan lah coz jarang aku tengok blogger lain gunakan warna kuning dalam blog diorang.. First time datang.. Keseluruhannya bagi aku blog dia kemas..

*maaf penggunaan "aku" sebagai bahasa diri*


Giveaway nie Dianjurkan oleh Mohd Noor Shawal & Ditaja oleh Nur Elisra, Siti Aisyah, Elfa Sharina, Afiqah Alias, Double E' T-Shirt, ChipStore, Fatin Alyaa, Azmina Nordin, Cadar Murah dan Ejulz - Sophie Paris Malaysia"


14 comments:

amy fendi said...

BW sini dari Segmen yang sama :) http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/giveaway-12-12-12.html

Jom join Giveaway Fatini :) http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

Cik Fie said...

wah ! :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/

Kaqyonk Fauzi said...

singgah dan follow #780

http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/giveaway-12-12-12.html

Nurul Syuhadah said...

Salam , hye ..
Nice 2 meet u here , goodluck ..
Visit me back kalau sudi k :)

Aimi Syahirah said...

Salam. Wow superb blog!=) Jom join contest menarik ni! Hadiah hebat menanti! http://www.aimisyahirah.com/2012/11/contest-my-top-referral-by-blog.html

Daus said...

@Nurul Syuhadah

Nice too meet u too..
Tq :)

miz ruha said...

selamat bersegmen daus... ^_^

Gadess.Butterfly said...

Assalamualaikum ..thanks singgah ..singgah u back dari GA yg sama GoodLuck:) http://gadissirama-rama.blogspot.com/2012/11/giveaway-12-12-12.html

jom singgah, komen n like my first story :)
http://gadissirama-rama.blogspot.com/2012/11/story-ain-dayana-part-1.html

#JemahAwesome said...

Bw here,would you mind to hit me back? ;)
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/giveaway-12-12-12.html

shedameor said...

selamat berGA yea :)

tieyadora said...

selaamat beGA. salam ukhwah n balas kunjungan awak n follow :)

Bluewendy said...

good luck..!! semoga murah rezeki.. :)

Ct Noraishah said...

Dari Segmen yang sama

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/giveaway-12-12-12-by-mohd-noor-shawal.html#.ULbxd3p0hr8

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

thanks join.. gud luck.. ^^