Friday, 23 November 2012

Nuffnang..


Assalamualaikum awak..
hai.. *lambai tangan*

hehek..
act bila aku jalan2 kat blog lain..
aku selalu jumpa muqadimah gitu..

okeylah..
aku sebenarnya takde story pape pun nak share..
just nak bagitau yang aku baru letak iklan Nuffnang kat dalam blog aku nie..
sebenarnya account Nuffnang nie aku dah buat lama dah..
tapi tak penah active..

masa dulu2 aku penah promote iklan tu dalam blog aku nie..
then aku delete coz macam crowded.. haha
sekarang gatal nak letak balik :P

time tu aku buat pun saje2 je..
yelah, time mula2 terjebak dalam dunia blogging nie dulu..
apa yang blogger lain buat aku just follow je..
padahal tak tau apa2 pasal benda nie.. hehew

Tahukah anda ??

entry nie dipublish bertujuan untuk promote Nuffnang aku..
hahaha..
tengah buat muka tak malu nie :P


4 comments:

CekbOlat-bOlat said...

dulu kalau ade blogger lain ade post psal nuffnang ni aku ckp "blog saya bersih tanpa iklan" skrg kena aku balik . huahua

Pwincess sarah said...

promote..promote jgn x promote.. :D

norfarhanah said...

Takpernah dapat cek dari nuffnang walaupun dah setahun buat nuffnang. Okbye Ha Ha haaa~

miz ruha said...

untung2 ada orang klik... letak aje dalam blog... =)