Friday, 9 November 2012

Lupakan..



tadi aku online..
dalam pukul 9.30 kot..
pastu aku bukak group Ben Ashaari, Kelab Blogger..
lambat jugak la dia loading coz aku punya line haprak skit..
lepas je abis loading..
aku nak scroll ke bawah..
tak sempat aku nak scroll tetibe kuar gambar dia..
lama aku tak tengok gambar dia..
DP pun dah tukar..

Ya Allah..
aku baru nak lupakan dia..
semangat aku baru baik ingat taknak fikir dia dah..
tetiba jadi macam nie..
aduhh..

tergamam aku time tu..
tangan aku terketar time nak click button printscreen kat lappy aku nie..
macam blurr pun ada sebab tetiba je jadi macam nie..
dan2 boleh tak nampak button tu padahal aku dah sentuh dah..
haihhh..

time aku tengah blurr nak cari button tu..
tetibe tab tu refresh..
ahaaaaaa..

kenapa lah kau muncul..
saje je..
miss u la chubby..

jangan la buat macam nie..
aku tak kuat lah..
kalau dah pergi tuh jangan lah muncul depan mata aku..
haihhhhhh...



4 comments:

Khalilah MNor said...

Hanya ujian... Sy pun penah alami mcm tu... :)

Norzatul Nabihah said...

hehe. mula2 memang cmtu tapi buat dunno la..nway, jom singgah blog bihah..=)

Fiza Suhaimi said...

be strong okay :)

Natasha Nazan said...

engkau sebok nasihat aku tapi kau pun sama hahahaha. weyh lek ar bro. kau cakap jangan buang masa pikir orang yang salah. hidup happy2 sudah lah. too young to call it love :)