Sunday, 25 November 2012

Takde Function..


Assalamualaikum..

nak dengar story tak ??
sini dekat sikit :P

semalam aku pegi Kajang dengan family aku semua..
takde hal pape pun sebenarnya..
saje2 je gi sana..
aku bertolak sana petang lepas ayah aku balik keje..
sampai sana dalam pkul 7 tak silap..
then aku balik dalam pukul 8.30..
tak lama pun lepak sana..

lagipun akak aku nak pegi pasar malam..
nak beli apa entah..
aku pun follow jelah..
then kat pasar malam tuh ada something yang buat aku panas tau..
pelik pun ada jugak..

time aku singgah kat satu gerai nie.. gerai?? haha..
tak tau nak panggil apa :P
kiranya dia jual kasut..
aku memang nak beli kasut pun..
thats why aku singgah jap..

then aku try2 lah dia punya kasut..
tetiba aku perasan ada minah mana entah sebok husya2..
dia duk atas moto masa tuh..
lama woa dia pandang..
time tu aku dah pelik ahh why minah nie pandang2..
tak tau lah plak kalau aku je yang perasan.. hahaha

tapi time aku nak gerak dari situ pun dia still pandang2 lagi..
haishh..
lempang jugak minah nie kang.. *dalam hati*
kalau orang lain kene camtu pun aku rasa dorang panas jugak kan..
tak tau la kalau ada yang suka plak..

aku malas nak fikir bukan-bukan aku buat tak tau je..
sakit hati sebenarnya..
takde mood dah aku....
so, aku ajak family aku ciawww..

sebenarnya aku tak suka area tu..
even aku penah tinggal kat situ dulu2..
sebab tempat tu dilabel Black Area..
hehew..

nak tau tak ??
semalam aku beli baju tau..
takyah tanya harga :P
tapi terpaksa bagi adik aku pakai coz aku tak muat..
hahaha..
untung adik aku...

2 comments:

AzyAdnan said...

ingat last-last cite minah tu mintak nombor awak ke. hehehehe :P

Leeza Metachi said...

Haha wahh terus takde mood . Haha alaaa biase la tu org ensem . Pmpuan suke pndang . #sy tak hehe