Friday, 2 November 2012

Tak Sangka Aku.. Hehew




aku tak sangka lah..
orang yang ada kaitan dengan aku sendiri boleh buat macam tu kat family aku..
aku tak mention kau sape pun dah kira baik..
insaf2 la sikit..
awak tu makin lama makin tua..
aku tak cari pasal dengan kau takyah la nak cari pasal dengan family aku..

kau tak takot ke??
Allah tu maha melihat setiap benda yang kau buat..
even kau sorokkan sekalipun..
lambat laun aku tau gak..
now aku dah tau..
haishhh..

aku malas betol la nak cari pasal dengan orang nie..
lebih2 lagi orang yang aku rapat..
darah daging aku sendiri plak tuhh !! errrkkkk !!!

its okey..
aku taknak balas pape..
aku nak aim kau dari jauh je..
tapi kalau keadaan memaksa..
terpaksa la aku bertindak.. *cehh ayat aku*

Im tough guys tau..
tak takot ke u ??



3 comments:

Nurul Iman said...

kdg2 kita sendiri tak tahu peragai org yg rapat dgn kita. sedar2 dia sebenarnya musuh dlm selimut. even dr kecil kita kenal dia, tak semua yg kita suka, dpt, bahagia, akan membahagiakan dia juga. so, kena hati2 dgn semua yg berada dekat dgn kita even family sendiri

sarahhernyzar said...

setiap perkara yg berlaku pasti ada hikmahnya. insyaAllah. dan setiap yg berlaku biar Allah yang balasnya. biar org buat kira jgn kita buat org. pesanan utk diri sendiri jua. eceh :)

♥Miss Lyana♥ said...

sabar. banyak ganjaran yg kita dapat bila kita sabar. mungkin tuhan sekadar nak uji. biarkan dia. biarkan takdir tuhan membalas atas apa yang dia tu buat :)