Wednesday, 7 November 2012

Nur Jannah..



semalam adik aku balek dari taska dia..
adik aku yang paling kecik..

balek2 je kecoh satu rumah..
semua orang dia bagitau pasal dia punya exam..
pelik aku kecik2 pun dah ada exam..
haihh..

pastu dia bagitau lah dia dapat number bape dalam class.. 
dia dapat number 12.. hahak..
dalam class semua ada 13 orang..
hadoii..

ayah aku pun bising..
ayah aku tanya la dia kenapa tak buat betol2..
pastu dia menjawab.. *haihh budak nie*

Jannah dah buat betol2 dah, tapi cikgu kata salah..

*dia salahkan cikgu*

ngahaha..


ada graffiti sikit kat situ.. kih3


dalam banyak2 kertas..
nie yang terbaik.. ehek



*paling kanan sekali*

dulu2 before mak aku jemput..
aku selalu main kat belakang tu..
haihh..
terimbas kembali.. kahkahkah


*Esok budak kecik tu ada buat persembahan kat mana tah.. ingat nak follow, boleh tengok2 dia menggedik.. tu pun kalau rajin.. kih3*

sekian lintas langsung..
cawww..





4 comments:

Myera Nyera said...

nanti upload la gambar dia buat persembahan ek :)

Nurul Iman said...

nama sama dgn adeq nurul. nurul jannah namanya.

nur naa'irah said...

salam ukhuwah..dunia semakin berteknology..so,bdak2 umo 4thn pom da kene hdapi exam..:-)..

CikMai said...

mai pernah ikut tgk adik mai bt prsembahan kt tadika.terkejut,tak sangka kt rumah dia diam je,tetibe boleh menari . rasa nk pengsan..terharu pun ade..haha